Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Încearcă să nu mai amâni atât de mult probleme pe care știi că trebuie să le rezolvi. Cândva tot se vor întoarce împotriva ta! Petrece timp cu familia, de acolo vine ajutorul!

Duminică: Ascultă de ce îți zic cei mai în vârstă, căci poți învăța lucruri valoroase de la ei, în special în ceea ce privește economisirea banilor și știi foarte bine că ți-ar prinde bine un astfel de sfat!

Taur

Sâmbătă:  Dacă simți că cei din jur nu te înțeleg, gândește-te puțin că s-ar putea să nu fie doar vina lor, ci și a ta, căci e posibil să nu îți exprimi ideile clar și limpede, din cauza unei conjuncții nefericite a astrelor. Nu lua decizii importante!

Duminică:  Bucură-te de momentele frumoase alături de cei dragi! Nu te mai gândi la bani, la neajunsuri sau la probleme! Acestea vin și trec, însă fericirea alături de cei dragi este o amintire mult mai valoroasă!

Gemeni

Sâmbătă:  Ai grijă de sănătatea ta, căci forma maximă în care vei fi în zilele următoare nu ține veșnic! O rudă îți va da o lecție importantă în ceea ce privește sănătatea. Ascultă de ea!

Duminică:  Chiar dacă ești convins că excelezi în ceea ce faci, nu umbla cu nasul pe sus, căci întotdeauna mai poți învăța ceva. Mai ales dacă începi o activitate nouă și te descurci bine, nu uita că e doar începutul!

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să faci tot ce poți ca să atragi cât mai mulți bani, căci este o zi norocoasă din acest punct de vedere. De altfel, nici pe plan social nu stai foarte rău, căci vei fi admirat și respectat.

Duminică:  Profită de starea de bine pe care o ai azi. E suficient să zâmbești pentru lucrurile mărunte care ți se întâmplă pentru a-ți încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Leu

Sâmbătă: Cel mai bine ar fi să te înarmezi cu multă răbdare, pentru că rudele te vor solicita nervos.

Duminică: Ai șanse de reușită în tot ce faci azi. Este un moment excelent pentru a susține examene, lucrări artistice și proiecte.

Fecioară

Sâmbătă: E posibil să suferi o dezamăgire pe plan sentimental. De asemenea, te sfătuim să evitați călătoriile lungi.

Duminică:  Zi favorabilă pentru planuri de viitor și pentru demararea unor noi activități în domeniul social.

Balanță

Sâmbătă: Nu te culca pe o ureche, chiar daca planurile tale se indreapta spre rezultatul dorit. Fii foarte atent la nuante in aceasta perioada.

Duminică: Nu găsești azi răspunsurile pentru dilemele cu care te confrunți de ceva vreme, iar asta trebuie să te responsabilizeze mai mult pe viitor dacă vrei să deslușești tot ce ți se întâmplă.

Scorpion

Sâmbătă:  Dacă vrei să afli adevărul despre o anumită situație, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te detașezi de focarul necazurilor apărute în ultimele ore.

Duminică:   Te-ai săturat de cârcotașii din jurul tău și e de înțeles. Nu bagateliza toate criticile pentru că, printre cei care îți pun bețe în roate, există și persoane ce te pot ajuta cu anumite observații legate de comportamentul tău. 

Săgetător

Sâmbătă:  Dacă cineva vorbește cu un ton ceva mai ridicat decât cel cu care te-ai obișnuit, nu e cazul să te intimidezi excesiv.

Duminică: Vrei să repari o situație creață de alții și nu știi cum să faci că să le demonstrezi că ai pus toată sârguința la bătaie să eviți anumite erori. Explică lucrurile pe limba lor.

Capricorn

Sâmbătă: Compania potrivită pentru tine este partenerul de viață. Permite-i să se fofileze pe lângă tine. Ai nevoie de câteva momente de intimitate, acele clipe când stai cu persoană iubită în pat și lenevești toată ziua.

Duminică:  Observi că nu toți îți sunt prieteni în aceste momente. Nu te panica dacă nu găsești sprijin emoțional în cei de lângă tine pentru că nu toată lumea are capacitatea să te înțeleagă mereu.

Vărsător

Sâmbătă:  Apare o nouă aventură în fața ta, o aventură pe care nu ai cum s-o ratezi. Nu ți-ar strica deloc urmezi cursul inimii de data aceasta.

Duminică: Nu îți asuma merite pe munca altora. Nu vei avea nicio satisfacție când vei culege laurii. Știi ești capabil de unul singur obții succes după succes.

Pești

Sâmbătă: Mare atenție la informațiile pe care le primești azi. Unele sunt niște capcane pe care anumite persoane le folosesc cu abilitate.

Duminică:  Primești vești de departe, de la prieteni, rude din străinătate, iar unele dintre noutățile care ajung la tine te fac acționezi pozitiv.