HOROSCOP de WEEKEND 18-19 noiembrie 2017

Luna Nouă în Scorpion afectează mai multe zodii.

BERBEC

Sâmbătă: Luna Nouă în Scorpion “aterizează” direct în a opta Casă erotică.. Iar asta face să renască în tine dorința, pasiunea. Fie că ești într-o relație, fie că la capitolul ăsta doar încerci marea cu degetul, ziua o să capete o încărcătură erotică.

Duminică: Chiar dacă e zi de weekend, te-ai putea pomeni în toiul unei lupte pentru putere. E posibil să fie vorba de un coleg de muncă dornic de mai multă influență sau despre o cunoștință care încearcă să preia controlul asupra unor planuri de-ale tale.

TAUR

Sâmbătă: E o zi fabuloasă pentru Tauri din perspectivă romantică. Luna nouă le aduce nativilor o șansă de aur să înceapă o nou poveste de iubire sau să își consolideze relația actuală.

Duminică: Nu te lăsa pradă propriului temeperament. Încearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în tine ca aburul în oala sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

GEMENI

Sâmbătă: Pentru voi, Luna Nouă în Scorpion activează casa a șasea a sănătății. E vremea să vă răsfățați.. sănătos. Pur și simplu vă vine să faceți mișcare.

Duminică: E o zi ceva mai complicată. Pe măsură ce încerci să te apropii mai mult de cineva, reapar și sentimente vechi, de neîncredere ori gelozie. Nici nu îți mai dai seama dacă ceea ce simți acum chiar are legătură cu prezentul sau retrăieti un trecut pe care îl credeai îngropat.

RAC

Sâmbătă: Pasiunea și creativitatea sunt definitorii pentru acești nativi. E ziua în care se poate deschide un nou capitol în cartea dragostei. E atât de puternică vibrația aceasta, încât orice e posibil. Așteptați-vă inclusiv la o nopate fierbinte la hotel.

Duminică: Simți că te-ai cam săturat să fii burete pentru problemele cuiva. Nu vrei să îi abandonezi pe cei apropiați, dar îți dai seama că trebuie să îi ajuți… să se ajute singuri.

LEU

Sâmbătă: Pentru Lei, e ziua în care își pot da seama că au de rezolvat probleme pe care le-au tot ignorat, pe care s-au făcut că nu le văd, de parcă așa s-ar rezolva de la sine. Acum, chiar trebuie să se ocupe de ele.

Duminică: Trebuie să fie atenți să nu treacă țanțoși granița dintre fapte și păreri. E riscant pentru că ar putea isca un scandal imens din nimic.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Feciorelor li se face dor de casă. De locul în care s-au născut. E și ziua în care, pentru ei, poate începe o nouă etapă, și încă una excelentă, plină de veselie, cretivitate, reușite.

Duminică: Emoțiile Fecioarelor ajung la un apogeu. Nu forțați nota, ați putea dezechilibra o relație. Orice v-ar tulbura, nu uitați că râsul v-a ajutat întotdeauna să treceți peste obstacole.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Pentru acești nativi e posibil să înceapă perioada de redresare financiară. Dar cum banii nu picp din cer și nici nu cresc în pomi, e nevoie de niște efort și din partea lor. E zi numai bună de trimis un CV.

Duminică: Anulează orice program de care chiar nu ai chef. Altminteri, îți strici ziua rău de tot. Dacă te simți bine, și cei din jur se simt bine.

SCORPION

Sâmbătă: Această zi pentru acești nativi e ca un fel de dublură de Anul Nou. Parcă primesc daruri direct din Rai. Priviți cu atenție în jur, e ziua în care puteți sădi simințele unor mari reușite.

Duminică: E posibil să iasă la suprafață resentimente vechi și ascunse. Mai bine le scoateți acum, dar cu tact. Scăpați de presiunea aceasta pentru totdeauna!

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Săgetătorii au nevoie de o pauză. Au obosit de atâtea treburi și griji. Și nu e nicio problemă să vă luați o zi departe de toate și să aveți grijp doar de voi! Ba e chiar recomandat!

Duminică: Păziți-vă conturile, portofelele, buzunarele. Nu e momentul să împrumutași bani și nici să bateți palma pentru vreo afacere nouă cu prieteni. Nu înaingte de a verifica totul la sânge.

CAPRICORN

Sâmbătă: E o zi excelentă pentru nativii care vor să își lărgească orizontul social. Nu refuzați invitații la petreceri, întâlniri – sigur iese ceva bun de aici.

Duminică: Capricornii își dau seama că au tras cam mult de ei în ultima vreme. Ca să nu clacheze, ar fi bine să reviyuiască lista de angajamente pe care și le.au luat. Și o pot scurta, e mult mai sănătos așa.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Luna Plină în Scorpion le aduce Vărsătorilor șansa unică: șansa de a porni pe un drum al reușitei din care mai nimic nu îi va mai putea opri după aceea. Așadar, atenșie la orice semn!

Duminică: Nativii își dau seama încă o dată că nu toată lumea poate suporta adevărul. Cea mai snătoasă opțiune e să facă un pas în spate când apare conflictul. Nu prea are legătură cu ei, dar îi poate prinde în chingi dacă nu sunt atenți.

PEȘTI

Sâmbătă: Peștii simt nevoia să întâlnească oameni dragi, prieteni buni pe care nu i-au mai văzut de prea multă vreme. Să nu ezite, astfel de intâlniri îi vor face imediat să se simtă plini de energie.

Duminică: Peștii simt cum un ghimpe de gelozie îi împunge… Sau poate au sentimentul că există cineva care îi vorbește pe la spate. NSă nu se înfurie până nu verifică, s-ar putea să fie doar false impresii.