Advertisement

Afla ce iti rezerva astrele pentru 29.06.2017

Sfârşitul lunii este unul de sfârșit și început deopotrivă în care este recomandat să puneţi punct anumitor capitole de viață pentru a putea deschide altele noi.

Berbec:

În prima parte a zilei de joi s-ar putea să întâlniţi o persoană din trecut, care a jucat un rol foarte important în viaţa voastră. Mare atenţie la modul în care reacţionaţi, nu vă lăsaţi duşi/se de val deoarece puteţi dezgropa amintiri de care foarte greu vă veţi detaşa mai târziu.

Taur:

Ziua de azi este un moment foarte bun pentru a vă concentra atenţia asupra vieţii sentimentale. Partenerul/a de cuplu are un cadou frumos pentru voi; poate fi vorba despre o invitaţie într-un loc romantic sau chiar o excursie la care visaţi de foarte mult timp.

Gemeni:

Ziua de joi pare să vă aducă multă voie bună şi energie; aveţi posibilitatea de a începe o colaborare nouă cu o persoană foarte importantă, care va juca un rol major în viitorul vostru profesional. Pe plan sentimental, astrele vă recomandă să aveţi răbdare cu partenerul/a de cuplu.

Rac:

Astăzi este cea mai bună perioadă pentru a vă face ordine în gânduri şi sentimente; încercaţi să vă relaxaţi şi să analizaţi cu mare atenţie drumul pe care vreţi să mergeţi şi dacă este cazul să faceţi vreo schimbare. Astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi.

Leu:

Deşi aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional, partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă şi are nevoie de sprijinul vostru, motiv pentru care vă amânaţi toate planurile pentru a îi fi aproape.

Fecioară:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a vă stabiliza bugetul. Este posibil să primiţi un bonus substanţial de pe urma unui proiect încheiat recent sau chiar un împrumut mai vechi de care aţi uitat. Spre seară vă bucuraţi de compania persoanelor dragi din viaţa voastră.

Balanţă:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu partenerul/a de cuplu vă ajută să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe. De asemenea, aveţi multă răbdare cu oamenii din jurul vostru şi reuşiţi să comunicaţi bine cu toată lumea cu care intraţi în contact.

Scorpion:

Aveţi simţ practic şi vă descurcaţi de minune în sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului, întreaga atenţie a voastră se concentrează asupra relaţiei cu o persoană foarte dragă, care vine şi vă cere ajutorul într-o problemă mai delicată.

Săgetător:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa personală, însă astrele nu sunt de partea voastră. Recomandat este să aveţi puţină răbdare, timp în care vă puteţi pune în ordine gândurile şi sentimentele astfel încât să fiţi siguri/e ca acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.

Capricorn:

Deşi credeţi că ştiţi foarte bine ce faceţi, astrele vă sfătuiesc să aveţi mai multă răbdare, mai ales dacă este vorba despre o investiţie majoră sau o schimbare serioasă. De asemenea, discuţiile cu partenerul/a de cuplu vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine situaţia şi să alegeţi ce trebuie pentru voi.
 

Vărsător:

Ziua de joi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; încă de la primele ore ale dimineţii reuşiţi să transmiteţi o stare de bine tuturor oamenilor cu care intraţi în contact. Spre seară, este posibil să vă surprindeţi partenerul/a de cuplu cu un cadou pe care şi-l doreşte de mult timp.

Peşti:

Ziua de azi este una mai dificilă pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini neplăcute. Astrele vă recomandă să vă păstraţi calmul şi, în cazul în care simţiţi că aveţi nevoie, să cereţi ajutorul colegilor/elor; cu siguranţă alături de ei veţi găsi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi.