Afla ce iti rezerva astrele pentru 23.10.2017

Afla care sunt principalele previziuni ale zilei.

Berbec

Astăzi debutează o perioadă destul de greu de gestionat, pentru că vine cu tentația de a-ți impune propria voință și propriile opinii, în orice situație.

Taur

De azi încolo, urmează o lună plină de încercări care au ca scop refacerea unor relații importante, fie ele alianțe, cooperări, parteneriate sau relații obișnuite, cu apropiații.

Gemeni

De azi înainte, timp de cel puțin o lună, va trebui să îți păstrezi și să îți întărești autoritatea la locul de muncă prin fapte, inițiative inteligente și efort susținut.

Rac

Te ocupi mai mult de sfera sentimentală, dintr-un impuls profund, o nevoie a sufletului pe care nu o vei putea ignora nici dacă vei dori acest lucru.

Leu

Familia, sfera intimă, trecutul – cu toate greutățile lui – vor deveni prioritățile tale în perioada următoare. Vei descoperi mai ușor soluții pentru problemele din aceste domenii.

Fecioară

Deplasările, întâlnirile necesare, discuțiile esențiale care încep astăzi vor deveni prioritare în perioada următoare.

Balanță

Treci la treabă cu maximă seriozitate, pentru că realizezi că este nevoie de resurse financiare sau de o mult mai bună administrare în acest domeniu.

Scorpion

Intri într-o perioadă în care vei avea un tonus foarte bun, o energie specială. Există riscul să exagerezi și să încalci drepturile altora.

Săgetător

Vei reuși să controlezi mult mai bine anumite procese interioare care te-au derutat destul de mult în ultima vreme. Este un interval bun pentru a cerceta misterele din propria viață.

Capricorn

Se face puțină lumină în domeniul prietenilor, al protectorilor și al rudelor prin alianță. Vei avea un context potrivit pentru a repara relațiile cu oricare dintre aceștia.

Vărsător

Te vei bucura de mai multă atenție din partea superiorilor și colegilor. De tine depinde dacă aceștia vor descoperi lucruri bune sau nu în activitatea ta.

Pești

Poți privi puțin mai departe, în viitor, cu mai multă încredere, pentru că vei înțelege ce depinde de tine și ce trebuie să lași în seama altora.