Advertisement

Afla ce iti rezerva astrele pentru 23.04.2018

Zi bună în afaceri pentru balanțe. E timpul să cereți o primă

TAUR: O să luaţi o hotărâre care-l priveşte, în special, pe partenerul de cuplu şi care va fi spre binele relaţiei. O să descurcaţi iţele unei afaceri şi o să faceţi rost de bani, prelungiţi un contract şi vă asiguraţi venituri pe termen lung, poate mai prindeţi şi o colaborare.

GEMENI: Poate va trebui să faceţi un drum la bancă să vedeţi cum faceţi cu ratele, mai cereţi o amânare, o reducere a comisionului. Vi se poate aproba o cerere de credit bancar, sau poate vreţi să amânaţi plata unor rate c-aveţi cheltuieli mari în perioada asta şi vreţi să mai şi respiraţi.

RAC: O s-apară omul potrivit şi pentru voi, şi o să faceţi echipă, şi va fi cineva care-şi doreşte copii, mai mult ca sigur. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, poate urmează să faceţi o nuntă, un botez şi va drămuiţi banii să v-ajungă pentru tot ce trebuie.

LEU: E posibil să luaţi nişte bani şi să-i faceţi cuiva o surpriză plăcută, să puneţi piatra de temelie pentru o nouă relaţie. Apar veşti bune, poate vă scoate cineva la o plimbare şi lansează şi o invitaţie pentru weekend şi plecaţi pe undeva, poate chiar în altă ţară.

FECIOARĂ: O să vă-ntelegeți mult mai bine, o să comunicaţi la alt nivel cu cineva care se afla la distanţă şi de-abia acum aţi putea convieţui. Se pare c-or să vină acei bani pe care-i aşteptaţi de luna trecută şi o să vă mişcaţi cu lejeritate, va mai puteţi cumpăra şi lucruri cărora le-aţi dus dorul.

BALANŢĂ: O să aflaţi un răspuns favorabil de la un angajator, partener de afaceri, şi o să luaţi o decizie referitoare la cariera, c-aveţi de făcut nişte paşi. Poate le cereţi şefilor ce e nevoie ca să daţi randament mai bun la slujbă, să faceţi performanţă, şi dacă e loc de-ntors poate le cereţi şi nişte bani în plus la salariu, o primă.

SCORPION: Cineva pe care l-aţi vrea în viaţa voastră va căuta şi o să vedeţi cu ce sentimente vine spre voi, poate sunt şanse să fiţi împreună. O să primiţi un ajutor nesperat, de la cineva căruia-i pasă de voi, şi-n perioada asta chiar stă mai bine cu timpul să vă fie de folos.

SĂGETĂTOR: Vă invita cineva, în weekend, sau într-o vacanţă în toată regulă în alt oraş, într-o staţiune turistică, poate. E o atmosferă mai bună la serviciu poate pentru că e mai puţin de lucru ca oţi fi terminat munca grea şi luaţi startul într-un proiect - de suflet.

CAPRICORN: V-au rămas nişte acte de parafat şi o să insistaţi, cu argumente şi dovezi să legalizaţi aceste acte. O să rezolvaţi lucruri foarte importante şi să scăpaţi de nişte griji, să vă focusați atenţia pe un alt obiectiv, cum ar fi o casă, o maşină, o căsătorie.

VĂRSĂTOR: Poate s-a ivit o ocazie să vă schimbaţi mobilierul, să zugrăviţi apartamentul, să reamenajaţi terasă, balconul, curtea. E posibil să vi se dea ceva nou de lucru, şi să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile ca să puteţi spera la o avansare în carieră.

PEŞTI: O să refaceţi o legătură de rudenie, veţi consolida relaţia, o să treceţi uşor peste nişte neînţelegeri mai vechi. Se poate să mai semnaţi un act adiţional la serviciu şi să vă luaţi surplusul salarial pe care l-aţi cerut mai de mult, să vă fie compensat efortul prelungit.

BERBEC: Încă mai aveţi de recuperat bani şi o să-i primiţi treptat, şi cel mai bine ar fi să faceţi presiuni. Un nou proiect la orizont care promite bani şi să vă propulseze mai sus pe scara ierarhică, să preluaţi o şefie, să căpătaţi un titlu, o funcţie.