Afla ce iti rezerva astrele pentru 10.08.2018

Ziua de azi se afla sub influenta cuadraturii formate de planetele Venus si Saturn. Cuadraturile sunt aproape intotdeauna problematice si dificile, iar cuadratura Venus-Saturn vizeaza relatiile sentimentale, pe care le pune la incercare.

Berbecul

Este posibil sa primiti musafiri de departe si sa fiti nevoit sa va schimbati complet programul.

O persoana apropiata ar putea sa va solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sanatate. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va eschivati, chiar daca trebuie sa faceti un efort, fiindca un astfel de gest nu va ramane nerasplatit.

In partea a doua a zilei nu este exclus sa primiti o veste mai putin placuta de la un prieten.

 

Taurul

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mai mult timp.

Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, e-astrolog.ro va recomanda sa analizati serios propunerea. Cu eforturi mici si riscuri minime, ati putea obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei.

Ar fi bine sa tineti cont si de opinia partenerului de viata.

 

Gemenii

Un barbat mai in varsta ar putea fi dispus sa va ajute sa lamuriti o problema sentimentala. Eastrolog.ro va recomanda sa aveti incredere in sfaturile lui si sa lasati deoparte mandria. 

In a doua parte a zilei este posibil sa aflati despre problemele de sanatate ale unei cunostinte si sa decideti sa va schimbati programul pentru zilele urmatoare.

Daca intampinati dificultati in rezolvarea unor mici probleme legate de locuinta, nu este cazul sa insistati, fiindca riscati sa agravati situatia.

 

Racul

Nervozitatea va poate crea probleme la locul de munca si in relatia cu partenerul de viata. Aceasta stare de spirit pare sa fie cauzata de un moment dificil in plan profesional, care ar putea avea drept consecinta o pierdere financiara.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa fiti foarte atent cum va exprimati. Orice afirmatie necontrolata risca sa tensioneze relatiile cu cei din jur.

 

Leul

Este posibil sa fiti anuntat ca va trebui sa munciti peste program, din cauza unor lucrari importante care sunt in intarziere sau trebuie finalizate urgent.

Daca nu reusiti sa va temperati nervozitatea, exista riscul sa declansati o cearta cu urmari foarte neplacute.

Recomandarea eastrolog.ro este sa va pastrati calmul, atat in relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri, cat si in discutiile cu membrii familiei.

 

Fecioara

Un superior sau un partener de afaceri ar putea sa va reproseze ca nu va implicati suficient in rezolvarea unor probleme profesionale care depind numai de dumneavoastra.

Relatia cu partenerul de viata ar putea fi si ea tensionata, din motive independente de dumneavoastra.

Din fericire, capacitatea de comunicare este excelenta azi si eastrolog.ro va recomanda sa profitati de acest context favorabil pentru a lamuri eventualele neintelegeri.

 

Balanța

In prima parte a zilei exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Daca sunteti sofer, eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va asumati niciun risc. Daca sunteti pieton, este recomandat sa circulati cu atentie si sa evitati traversarile prin locuri periculoase.

Situatia financiara pare sa nu va multumeasca pe deplin, dar s-ar putea imbunatati in scurt timp. Se intrevede o prima sau o crestere a veniturilor principale.

 

Scorpionul

In plan sentimental este posibil sa simtiti nevoia de un scurt ragaz in care sa va detasati putin si sa analizati la rece evolutia relatiei. Eastrolog.ro va atrage atentia ca persoana iubita ar putea interpreta gresit atitudinea dumneavoastra.

Va sfatuim sa fiti ponderat in afirmatii, pentru ca altfel riscati sa tensionati relatiile parteneriale.

Prietenii nu par sa fie de acord cu unele dintre ideile dumneavoastra. Eastrolog.eu va sfatuieste sa va exprimati cat mai limpede, pentru a evita neintelegerile.

 

Săgetătorul

In cursul diminetii ar putea surveni evenimente neprevazute care sa va oblige sa intarziati fata de programul stabilit anterior.

Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere, fiindca riscati un esec care v-ar putea descuraja pe termen lung.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont de sfaturile oferite de o persoana cu experienta.

 

Capricornul

O intarziere independenta de vointa dumneavoastra s-ar putea solda cu ratarea unei oportunitati favorbile in afaceri. Nu merita sa va consumati, pentru ca astazi sunteti predispus la migrene si alte indispozitii.

Astazi eastrolog.ro va recomanda sa va relaxati si sa incercati sa va detasati de problemele cotidiene. Perioada care urmeaza se anunta favorabila in plan profesional, dar destul de solicitanta.

 

Vărsătorul

In cursul diminetii s-ar putea sa aveti multe drumuri de facut si sa survina diverse intarzieri cauzate de incidente neprevazute.

Exista riscul sa pierdeti o suma de bani din cauza neatentiei.

Oricat de agitata si de obositoare ar fi ziua de azi, eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti grija sa nu va descarcati nervii asupra familiei.

 

Peștii

S-ar putea sa fiti indispus din cauza ca ati ratat o colaborare sau ca ati facut o investitie care se dovedeste nerentabila.

Diverse incurcaturi si intarzieri ar putea sa va dea senzatia ca toti si toate sunt impotriva dumneavoastra, dar situatia nu este atat de grava cum pare.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa va relaxati mai mult, pentru a evita o depresie nervoasa. Nu refuzati invitatiile prietenilor!