Afla ce iti rezerva astrele pentru 09.04.2018

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul îşi începe săptămâna cu o dispoziţie foarte bună. Sunteţi pregătit pentru orice acţiune, chiar dacă sunt incluse şi proiecte istovitoare. Optimismul vă ajută să aveţi rezultate extraordinare atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Este foarte probabil ca astăzi, fostul dvs. partener să se întoarcă la dumneavoastră.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Taur

Taurii nu ar trebui să aibă foarte multă încredere în colegii lor. Mulţi dintre ei nu sunt interesaţi în a avea o carieră de succes, ceea ce vă poate trage în jos fără să vă daţi seama. Pentru a preveni acest lucru, cereţi sfatul mai multor specialişti şi comparaţi recomandările primite. Chiar dacă acestea se contrazic în final, măcar îngrijorările dumneavoastră în această privinţă nu au fost în zadar.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Gemeni

În această zi, Gemenii își vor admira sincer noul coleg. Membru al sexului opus, acesta are o frumuseţe uimitoare, aristrocratică şi o carismă de neegalat. Astfel de emoţii vor fi experimentate de oricine lucrează alături de el. În primele minute de la muncă va începe o adevărată luptă pentru a-i atrage atenţia. Daca aveţi partener, îndepărtaţi-vă imediat de la acest joc periculos, v-ar putea afecta relaţia sau căsnicia.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Rac

Racii nu vor avea parte de o zi prea liniştită la locul de muncă. Veţi primi o evaluare neplăcută a meritelor profesionale, venită din partea unei persoane care v-a arătat mare interes, dar pe care l-aţi descurajat cu tact. Aceasta a decis să se răzbune prin a vă crea probleme la serviciu. Cel mai bine ar fi să-i vorbiţi cu sinceritate şi să-i spuneţi că se comportă într-un mod necinstit. Dacă nu va merge cu vorba bună, ar trebui să vorbiţi cu un superior.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Leu

Leii îşi vor petrece ziua de luni aşa cum îşi doresc. Din întâmplare, veţi fi atribuit unui proiect pe care nu îl veţi percepe ca pe un job, ci ca pe un hobby preferat. Nu este de mirat faptul că veţi avea rezultate uimitoare. Surprizele frumoase nu se termină încă. Veţi primi un cadou mare, care vă va fi prezentat de unul dintre membrii mai vechi ai familiei dvs, lucru care vă va încânta enorm, fiind ceva ce vă doreaţi de multă vreme.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Fecioară

Pe 9 aprilie 2018, Fecioara nu poate înțelege ce este adevărat și ce nu este în cuvintele șefului lor. Ca să te facă să îndeplinești cerințele sale, care vin cu anumite dificultăți, șeful îți promite ceva de valoare. Este posibil să vă doriți o poziție pe care i-a promis-o deja unei rude apropiate. În mod subconștient, bănuiți că ar putea fi ceva necurat la mijloc, dar tot simțiți că trebuie să mergeți mai departe cu cererea.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanța vrea azi să termine proiect pe termen lung, care i-a consumat deja multă putere, nervi și timp. Vrei să vezi asta ca pe o victorie personală imensă, pe care tu decizi să o sărbătoresti în compania partenerului tău. Din păcate, o astfel de întâlnire nu este apreciată de partener. Acesta este foarte sceptic în ceea ce privește veștile despre victoriile voastre profesionale. Aceasta, desigur, vă supără, dar nu vă strică seara (veți merge să sărbătoriți realizările dvs. în compania celui mai bun prieten).

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionul îi va surprinde astăzi pe colegi și prieteni cu schimbări bruște în comportamentul lor. Veți înceta să vă mai intereseze ce fac ceilalți și nu vă veți mai agăța de toate cuvintele lor. Un incidente petrecut între tine și partener în această dimineață, te va face și mai iritabil. După-amiaza, după ce își va cere scuze, vei deveni mai amabil și drăguț (din păcate, atunci starea de spirit a altora va fi schimbată).

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetatorii în această zi nu trebuie să se gândească cum să-ți impresioneze șeful. Asta se va întâmpla întâmplător atunci când îți vei complimenta șeful. Va fi clar repede pentru dvs. și pentru toți colegii că șeful își dorea ca cineva să-i remarce outfit-ul. Toată lumea va începe apoi să spună ceva, uitând de muncă. Până seara, numărul de complimente va depăși toată modestia, iar șeful tău va spune că s-a săturat de atenție.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii își doresc în această zi să uite de regulile în societate. Seara, când te duci la plimbare, se va întâmpla un incident foarte neplăcut în fața ochilor tăi. Cineva, din cauza mâniei, nu vor mai ține cont de aceste refuli. Tu, la rândul tău, nu poți să rămâi tăcut, văzând cum această persoană refuză să-și recunoască vina pentru ceea ce s-a întâmplat. Veți încerca chiar să vă amintiți cuvintele exacte pentru a explica totul acestei persoane.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul în această zi riscă oboseala din sarcinilor de la locul de munca. Începutul săptămânii de lucru se anunță a fi greu, după ce mulți dintre colegi vor lipsi, sub diferite pretexte. Și asta într-un moment în care departamentul tău se ocupă de proiect uriaș. În consecință, această muncă va cădea în principal în sarcina dvs., ceea ce va determina creșterea valorii ei, dar și oboseală.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Peşti

Peștii în această zi vor atrage interesul sexului opus. Voi nu vă doriți această atenție, deoarece bănuiți că ar putea fi vorba despre un test al persoanei iubite . Știind că o luptă majoră poate erupe, te vei purta modest și cu reținere. Așa cum se dovedește mai târziu, suspiciunile dvs. erau nefondate, și toți cei care au manifestat interes pentru dvs. au acționat din proprie inițiativă.