Advertisement

Afla ce iti rezerva astrele pentru 06.09.2017

Gemenii își lasă mintea să zboare, în timp ce un proiect al Peștilor intră în impas.

Berbec

Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta. Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.

Taur

Succesele acestei zile au un efect emotional extraordinar, pentriu ca iti dau curaj si incredere in valoarea proprie. O persoana importanta te apreciaza sincer pentru ceea ce ai realizat si esti mandru de tine. Lasa modestia la o parte si profita de auspiciile foarte bune ale acestei zile in care chiar si cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fa un pas in fata si spune ca esti cel mai bun, deoarece reusita depinde foarte mult si de parerea pe care o ai despre tine.

Gemeni

Lasa-ti mintea sa zboare incotro vrea, pentru ca din aceasta totala libertate se nasc idei stralucite. Pe de alta parte, trebuie sa deschizi un pic fereastra gandurilor tale si sa lasi sa intre putin aer curat, pentru ca e posibil sa fi acumulat in ultima vreme resentimente, regrete, ganduri negative care acum te fac mai confuz si mai ostil. Lasa lucrurile care nu-ti plac sau nu-ti mai trebuie sa iasa din mintea ta, detaseaza-te de ceea ce nu-ti face bine. Ai mare nevoie de aceasta purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca sa lasi mintea limpede si libera pentru ganduri mai luminoase.

Rac

Norocul poate aparea undeva de unde te astepti mai putin, de aceea ar fi bine sa nu refuzi vreo ocazie care nu-ti inspira incredere, pentru ca exact de acolo sare iepurele. E ca si cum esti gata sa refuzi o intalnire, sa eviti sa treci printr-un anumit loc sau sa dai cu piciorul unei situatii care ar putea avea efecte foarte bune, si daca te lasi pacalit de ispita negativa, iti vei da seama prea tarziu ce ai ratat. Ca atare fii pe faza la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii fata de care ai mari rezerve!

Leu

Ceea ce construiesti acum necesita atentie clipa de clipa, nu poti lua pauza deocamdata, ca atare continua sa ridici ce ai inceput sub o concentrare maxima, vei vedea ca toata aceasta focalizare spre detaliu are un rost, pentru ca, la final, privind inapoi, vei fi si tu uimit cat de minutios ai realizat totul. Nu te lasa distras de la planul tau de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, catre roadele unui proiect de care vei fi foarte mandru. E inca mult de asteptat pana la atingerea apogeului visat, dar esti pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te indeamna si te motiveaza sa mergi si mai departe. Tu esti ca un zidar care ridica o casa trainica punand caramida peste caramida, deci rabdare!

Fecioara

Nu poti sa nu arunci o privire in stanga si-n dreapta si sa observi aspectul fizic al celor din jur, si, prin comparatie cu ei, iti dai seama ca ai unele mici lipsuri. Daca vezi in jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urma exemplul sa faci si tu ceva in directia aceasta? O cura de slabire, daca e nevoie, un program serios de sport de remodelare corporala ar merge de minune pentru ca macar un vis din acest vis sa se implineasca, dar pentru asta trebuie sa iti iei inima in dinti si sa faci primul pas. Cel mai greu e sa te decizi, restul vine de la sine!

Balanta

Ceea ce pe tine te avantajeaza, pe altul il pune intr-o lumina deranjanta, dar ce conteaza cel mai mult in acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar daca e o atitudine usor egoista, de vreme ce te gandesti numai la ceea ce iti convine tie, asta-i viata, azi unul e pe val, si altul in prapastie. Acum e momentul tau sa culegi roadele unei victorii, dar victoria ta se ridica pe esecul altei persoane. Daca te gandesti prea mult la aceasta discrepanta, nu vei mai simti satisfactia succesului.

Scorpion

Ca sa-ti poti implini visul pe care il tii acum ascuns in minte, ar mai fi nevoie de cateva informatii in plus si de ceva experienta de viata. Cu alte cuvinte, trebuie sa te apuci de invatat, pentru ca viitorul va cere de la tine niste deprinderi pe care doar ti le-ai dorit inainte, dar nu ai reusit sa le atasezi la bagajul tau de cunostinte. Pune mana pe carte sau cere sfatul specialistilor care detin aceste informatii, ca sa ai timp suficient sa acumulezi noile experiente.

Sagetator

Te bucuri de protectia unei persoane importante si daca reusesti sa ramai favoritul sau, ai toate sansele de a-ti implini un mare tel cu ajutorul acesteia. E o celebritate locala, o personalitate de vaza, un nume intr-un domeniu in care tu inca mai ai de invatat, dar faptul ca te accepta alaturi, te avantajeaza. Ai multe de invatat, dar poti si profita de faptul ca numele tau e asociat cu renumele acestuia. Daca l-ai cucerit cu ideile tale, cu modul tau de a fi, atunci vei avea multa vreme de acum inainte de castigat de pe urma legaturii voastre.

Capricorn

Chiar daca pe moment ai impresia ca esti singur pe drumul tau catre un succes, asteapta! Vor aparea si companionii, pentru ca unora le lipseste increderea si vor sa vada, mai intai, ce faci tu si abia dupa ce se vad deja primele semne bune, se vor alatura demersului tau. Se poate spune ca esti deschizator de drumuri si e normal sa fie dificil sa vaslesti de unul singur, dar mergi mai departe si castiga-le increderea celor din jur, care deocamdata privesc de pe margine. Sigur ca nu-ti convine ca ceilalti sa ti se alature dupa ce greul a fost deja doborat, dar esti un exemplu care va castiga respect, admiratie si discipoli care te vor urma.

Varsator

Desi te apropii cu mari rezerve de un grup de persoane, vei descoperi din partea lor o reala bunavointa de a te accepta printre ei. Esti primit cu bratele deschise intr-un colectiv fata de care, initial, nu simti ca ai avea vreo afinitate, dar, dupa ce te vei obisnui, te vei integra perfect in acest mediu incat vei avea impresia ca esti de aici de o viata! Daca cineva te invita sa te alaturi unui grup nou, nu refuza! Poti gasi aici exact ce aveai nevoie: prieteni noi, interlocutori interesanti, tovarasi de afaceri.

Pesti

Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dupa o perioada de detasare binefacatoare, te intorci la vechile probleme cu multe solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea cu alt tonus.