Vinete umplute cu branza

O cina gustoasa, cremoasa si cu siguranta irezistibila.

Ingrediente

2 vinete

350 g crema branza

300 g cascaval ras

100 g unt 

10 rosii cherry

2 oua

2 linguri ulei masline 

sare si piper 

 

Mod de preparare

Vinetele spalate bine, se taie pe lungime si se inteapa coaja din loc in loc. 

Se stropesc cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 grade C, pentru 20 minute. 

Se scoate cu o lingura miezul vinetelor, insa cu grija pentru a pastra coaja. 

Miezul vinetelor impreuna cu branza, jumatate din cantitatea de cascaval ras si ouale se amesteca bine. Se adauga sare si piper, dupa gust. 

Se unge o tava cu unt. In cojile de la vinete se adauga compozitia obtinuta, cate o jumatate de rosie si se presara cascaval ras. Optional puteti adauga seminte de susan.

Vinetele se coc in cuptor la 200 grade timp de 10 minute.