Tarta cu telemea si ciuperci

O tarta delicioasa si satioasa.

Ingrediente:

Pentru aluat:

● 300 g faina

● 200 g unt

● un ou

● 6 linguri apa rece

● sare

Pentru umplutura:

● 200 g telemea

● 4 oua

● 250 g ciuperci

● o crenguta de cimbru

Mod de preparare

1. Pentru aluat, se amesteca bine ingredientele si se lasa coca obtinuta la rece pana la prepararea umpluturii.

2. Ciupercile curatate se pun intr-o tigaie si se gatesc la foc mediu 10 minute, pana se evapora apa.

3. Branza se trece prin razatoare, se bat ouale 5 minute si li se adauga branza.

4. Se intinde aluatul intr-o forma de copt si se taie surplusul. Se pun ciupercile.

5.  Se toarna amestecul de oua si branza, se presara cimbru si se lasa la cuptor 35 de minute.

Pofta mare!