Tarta cu cascaval
Ingrediente
Pentru aluat
2 oua
100 g unt
1 lingurita sare (fara varf)
1 lingurita praf de copt
200-250 g faina
Pentru umplutura
200 g branza de vaci
200 g cascaval
2 oua
2-3 catei de usturoi
sare
verdeata
Mod de preparare
Verdeata se toaca marunt. Cascavalul se da pe razatoare.
Cascavalul se combina cu 2 oua, 200 g branza, 2-3 catei de usturoi ( zdrobiti sau tocati marunt) si verdeata ( tocata marunt ).
Se asezoneaza cu putina sare si se amesteca.
Cum se prepara aluatul:
Intr-un bol se amesteca 2 oua cu 100 g de unt, se adauga o lingurita de sare, o lingurita de praf de copt si 200 - 250 g faina, se framanta aluatul.
Se intinde o foaie de aluat, se aranjeaza in forma de copt, iar deasupra se pune amestecul de cascaval.
Tarta se da la cuptor pentru 40-45 de minute, la temperatura 180 de grade C.
Pofta buna!