Tarta cu cascaval

Ai pofta de o gustare delicioasa si satioasa? Atunci poti incerca delicioasa tarta cu cascaval.

Ingrediente

Pentru aluat

2 oua
100 g unt
1 lingurita sare (fara varf)
1 lingurita praf de copt
200-250 g faina

 

Pentru umplutura

200 g branza de vaci 
200 g cascaval
2 oua
2-3 catei de usturoi
sare
verdeata

 

Mod de preparare

Verdeata se toaca marunt. Cascavalul se da pe razatoare.

 

 

Cascavalul se combina cu 2 oua, 200 g branza, 2-3 catei de usturoi ( zdrobiti sau tocati marunt) si verdeata ( tocata marunt ).

Se asezoneaza cu putina sare si se amesteca.

 

 

Cum se prepara aluatul:

Intr-un bol se amesteca 2 oua cu 100 g de unt, se adauga o lingurita de sare, o lingurita de praf de copt si 200 - 250 g faina, se framanta aluatul.

 Se intinde o foaie de aluat, se aranjeaza in forma de copt, iar deasupra se pune amestecul de cascaval.

Tarta se da la cuptor pentru 40-45 de minute, la temperatura 180 de grade C.

 

 

 Pofta buna!