Spaghete cu piept de pui și brânză Cheddar
Ingrediente:
300g de spaghete din făină integrală
1 ceapă
3 căței de usturoi, tăiati mărunt
200g de brânză cheddar, rasă
250g de piept de pui
3 linguri de sos de roșii
1 lingură ulei de măsline
piper
Mod de preparare
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când s-au fiert strecoară-le și trece-le printr-un jet de apă rece.
Într-o altă oală fierbe timp de 15 minute, pieptul de pui. Când este gata lasă-l să se răcească, apoi taie-l cubulețe.
Taie ceapa mărunt și pune-o într-o tigaie încăpătoare, împreună cu uleiul de măsline și usturoiul călește-le timp de 5 minute.
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
Într-un bol adaugă sosul de roșii, puiul, spaghetele și jumătate din cantitatea de brânză, rasă. Adaugă totul într-o tava de yena unsă cu puțin ulei. Presară deasupra restul de brânză și coace totul timp de 15 minute.
Spaghetele cu pui se servesc calde.
Poftă bună!