Quiche cu spanac și brânză feta
Ingrediente
2 oua
120 ml lapte
100 g de smantana
1 lingurita amidon de porumb
150 g baby spanac, proaspat
200 g branza feta, sfaramata
1/3 lingurita nucsoara
sare
piper
aluat foietaj
Cum se prepara
Intr-un vas incapator adauga ouale si bate-le bine. Incorporeaza apoi smantana, laptele si amidonul. Adauga branza, impreuna cu nucsoara si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
La final adauga spanacul terptat, amestecand usor cu ajutorul unei linguri.
Asaza foaia de placinta intr-o tava, unsa cu putin unt si adauga deasupra mixul preparat anterior.
Coace quiche-ul in cuptorul preincalzit la 180oC timp de 30-40 de minute sau pana cand este bine facut.
Cum se serveste quiche-ul cu spanac si feta
Quiche-ul poate fi servit atat cald, cat si rece. Il poti servi alaturi de o lingura de iaurt.