Quiche cu spanac si branza feta

Este plin de proteine si vitamine esentiale ce iti vor conferi energie intreaga zi.

Ingrediente 

2 oua

120 ml lapte

100 g de smantana

1 lingurita amidon de porumb

150 g baby spanac, proaspat

200 g branza feta, sfaramata

1/3 lingurita nucsoara

sare

piper

aluat foietaj

Cum se prepara 

Intr-un vas incapator adauga ouale si bate-le bine. Incorporeaza apoi smantana, laptele si amidonul. Adauga branza, impreuna cu nucsoara si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

La final adauga spanacul terptat, amestecand usor cu ajutorul unei linguri.

Asaza foaia de placinta intr-o tava, unsa cu putin unt si adauga deasupra mixul preparat anterior.

Coace quiche-ul in cuptorul preincalzit la 180oC timp de 30-40 de minute sau pana cand este bine facut.

Cum se serveste quiche-ul cu spanac si feta

Quiche-ul poate fi servit atat cald, cat si rece. Il poti servi alaturi de o lingura de iaurt.