Piept de pui umplut cu spanac si feta

Pieptul de pui umplut cu spanac si feta este un preparat delicios, potrivit atat pentru masa principala cat si pentru cina. Se serveste cu diverse garnituri de legume, salate sau sosuri.

 

Ingrediente

4 bucati de piept de pui, fara piele

4 felii de bacon

250g spanac

1/2 cana maioneza

1/2 cana de branza feta, maruntita

2 catei de usturoi, tocati

 

Mod de preparare

 

Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.

 

Intr-un bol se amesteca bine maioneza, branza feta, spanacul si usturoiul.

 

Pieptul de pui se taie in doua, pe orizontal, fara sa se ajunga in celalalt capat. Se umple cu spanac, se inveleste cu o felie de bacon si se fixeaza cu o scobitoare. 

 

Se pune la copt intr-un vas de mica adancime si se acopera cu un capac.

 

Se lasa la cuptor 15 minute, apoi se inlatura capacul si se mai lasa inca 20 minute.

 

Pofta buna!