Piept de pui in sos alb

Incearca aceasta reteta delicioasa cu piept de pui - fraged si suculent, iar sosul cremos si aromat.

 

Ingrediente

1 kg piept de pui

1 lingura frisca

1 lingurita mustar

3 catei de usturoi

4 crengute de cimbru

100 g cascaval

ulei pentru prajit

sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare

Pieptul de pui se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. 

 

 

Se prajeste pe o tigaie cu ulei incins, pe ambele parti, pana capata o culoare aurie.

 

 

Intr-un bol se amesteca frisca, mustarul, cimbru, un pic de sare si piper.

 

 

Cascavalul se da pe razatoare.

 

 

Pieptul de pui se aranjeaza intr-o forma de copt, deasupra se toarna sosul de frisca.

 

 

 

 Se presara cascaval razuit si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.

 

 

Pofta mare!