Piept de pui cu sos

Vrei o cina rapida si delicioasa? Ce zici de niste frigarui cu un sos aromat de arahide.

 

Ingrediente

1 piept de pui,

Bete de frigarui

sare, piper și sos de soia, dupa gust

coriandru pentru ornat, optional

ulei

 

Pentru sos

¼ ceasca unt de arahide

2 lingurite suc de lamaie

4 linguri sos de soia

¼ la ½ cana de apa, in functie de cat de gros va place sosul

 

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o tigaie grill.

Carnea de pui se taie bucati, se asezoneaza cu sare si piper, si se aranjeaza pe betele de frigarui.

Carnea se prepara pe tigaie, la foc mare-mediu, aproximativ 7-8 minute. Se stropeste cu sos de soia si se mai lasa inca un minut.

 

 

In timp ce se prepara carnea, intr-un bol se amesteca toate ingredientele pentru sos.

 

 

Pieptul de pui se serveste fierbinte cu sos de arahide.

 

 

Pofta mare!