Piept de pui cu rosii, masline si branza feta

Cel mai rapid mod in care poti gati carnea de pui este pe un grill sau o tigaie de fonta pe aragaz. Rosiile proaspete si feta adauga o nota greceasca felului de mancare.

Ingrediente

700g piept de pui, feliat

 300g rosii cherry, taiate in jumatati

60g masline fara samburi

120g feta, faramitata

1/2 legatura menta

3 linguri ulei de masline 

sare si piper 

 

Metoda de preparare

Combina intr-un bol, rosiile, maslinele, feta, menta si 1 lingura de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper.

Incinge grillul sau o tigaie de fonta si unge cu putin ulei de masline.

Condimenteaza carnea de pui cu sare si piper, si pune feliile pe grill 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe un platou si acopera-le cu folie de aluminiu ca sa stea la cald.

Serveste friptura de pui cu salata de rosii.