Piept de pui cu rosii cherry si mozzarella

Este rapid, usor si delicios!

Ingrediente
1 ½ lingurita ierburi provence
½ lingurita praf de usturoi
½ lingurita paprika
⅛ lingurita piper rosu
½ lingurita sare
¼ lingurita piper negru
3 bucati de piept de pui (fara os, fara piele)
2 linguri ulei de masline
3 felii groase de mozzarella
10-15 rosii cherry
frunze de busuioc
2 linguri otet balsamic 

 

Mod de preparare

Intr-un castron mic se combina condimentele.

Pieptul de pui se asezoneaza cu amestecul obtinut, apoi se caleste pe o tigaie cu ulei incins, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, deasupra se pune branza si rosiile, si se mai tine la cuptor inca 2-3 minute, sau pana se topeste branza. 

Se decoreaza cu frunze de busuioc si se stropeste cu otet balsamic.

Savurati cu placere!