Piept de pui cu mozzarella infasurat in felii de prosciutto

Spune adio retetelor plictisitoare de pui, incearca una cu piept de pui si mozzarella infasurat cu felii subtiri de prosciutto, si decorat cu crengute aromate de cimbru - perfect pentru o cina cu prietenii.

 

Ingrediente

8 bucati mici de piept de pui

200 g mozzarella, feliata subtire

8 felii subtiri de prosciutto

1 1/2 pahar de sos de rosii & busuioc

crengute de cimbru

sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pieptul de pui se pregateste timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau pana capata o culoare aurie. Cand este rumenit, se scoate de pe foc si se aranjeaza pe o farfurie.

 

Peste pieptul de pui se pun felii subtiri de mozzarella.

 

 Se inveleste intr-o felie de prosciutto si se fixeaza cu o sfoara de bucatarie.

 

Intr-un vas termorezistent se toarna sosul de rosii ( puteti adauga si cateva rosii proaspete sau alte legume ) si se aranjeaza carnea de pui.

 

Cuptorul se incalzeste la 200 ° C. Carnea se coace in cuptor timp de 20 minute.

 

Se decoreaza cu crengute de cimbru.

 

Savurati cu placere!