Piept de pui cu legume in ulcica

O mancare gustoasa si sanatoasa - perfecta pentru cina.

 

Pentru 5 portii

Ingrediente

500 g file de pui

400 g varza

500 g cartofi

200 g ardei gras

150 g morcovi

150 g ceapa

sare si piper

ulei

 

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati mai mici.

Ceapa si varza se toaca marunt,

 

 

morcovul se da pe razatoare, ardeiul se taie fasii, iar cartofii se taie cuburi sau pai.

 

 

Ulcica se unge cu ulei, ingredientele se aranjeaza in straturi: pieptul de pui, varza, cartofii, ceapa

 

 

morcovul si ardeii. Fiecare strat se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Deasupra se toarna aproximativ 100 ml de apa.

Ulcica se da la cuptor, la tempartura de 200 grade C, pentru 1 ora.

 

 

Pofta buna!