Piept de pui cu garnitura de mango

Surpinde-ti familia cu o friptura rafinata si aromata, servita cu o garnitura de mango. Se prepara usor si este foarte delicios.

 

Ingrediente

4 bucati de piept de pui

1 mango, tocat cubulete sau orice alt fruct: prune, avocado, piersici

1/2 cana suc de portocale

2 linguri ceapa rosie tocata marunt

1 lingura miere

1 1/2 lingurite coaja rasa de portocala

1/2 cana nuci maruntite

2 lingurite ulei de masline

1/4 lingurita sare

1/4 lingurita de fulgi de ardei rosii

 

Mod de preparare

Initial se prepara garnitura: 

 

Intr-un bol se amesteca cubuletele de mango, nucile, 1/4 cana suc de portocale, ceapa, mierea si 1/2 lingurita din coaja de portocala.

 

Cum se prepara dressingul pentru pieptul de pui:

 

Intr-un bol mai mic, se amesteca uleiul, sarea, fulgii de ardei, restul de suc si coaja de portocale.

 

Pieptul de pui se tavaleste prin acest dressing si se lasa sa stea in frigider aproximativ 30 de minute.

 

Se gateste pe gratarul incins aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

 

Se retrage de pe foc si se aranjeaza pe o farfurie de servit, se stropeste cu sos si se serveste cu garnitura de mango.

 

Savurati cu placere!