Piept de pui cu ardei si branza cheddar

O reteta delicioasa pentru cina.

Ingrediente

4 piepti de pui dezosati, fara piele

2 linguri ulei de masline extra virgin

1 ceapa medie, cubulete

1/2 ardei rosu si verde, cuburi

sare si piper negru proaspat macinat

branza cheddar

2 linguri mix de condimente pentru carne

Mod de preparare

Ceapa si ardeii se taie cubulete si se calesc aproximativ 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei incins. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intre timp, pieptul de pui se spala si cu un cutit ascutit se taie un buzunar, incizia trebuie sa fie pe verticala. In buzunarul format se adauga amestecul de legume racit, deasupra se presara branza cheddar.

Pieptul se asezoneaza cu un mix de condimente pentru carne, sare si piper.

Pieptii se aranjeaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si se dau la cuptor pentru 25 de minute.

 

Savurati cu placere!