Piept de pui in crusta de parmezan

Un pranz ideal pentru toti ai casei.

 

Ingrediente

2 piepti de pui

3-4 oua batute

2 cani cu pesmet

200 g parmezan

2 dovlecei

1 vanata

1-2 ardei grasi/gogosari

2 cepe

3-4 rosii

sare si piper

ulei

 

Mod de preparare

Pregateste intr-un castron amestecul de pesmet si parmezan. 

 

Taie pieptul de pui in jumatati si apoi din nou in jumatati, pe lungime. Bate-le usor cu ciocanul de snitele, sareaza si pipareaza.

 

Trece bucatile de pui prin ouale batute, apoi prin amestecul de pesmet si parmezan. Prajeste-le in uleiul incins. 

 

Intre timp, taie legumele in sferturi si stropeste-le cu ulei. Pune-le intr-o tava si da-le la cuptor jumatate de ora.

 

Serveste legumele coapte cu bucatile de pui in crusta de parmezan.

 

Pofta buna!