Peste cu rosii si mozzarella
Dorada este un peste foarte gustos, iar in combinatie cu rosii cherry si mozzarella devine absolut delicios.
Ingrediente
2 pesti dorada ( biban de mare sau pastrav )
20 bilute mici de mozzarella
20 rosii cherry
lime sau lamaie
sare si piper
ulei
Mod de preparare
Mozzarella si rosiile se taie in doua jumatati.
Pestele se curata, se spala bine si se usuca cu niste servetele de hartie.
Se prajeste intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, pe fiecare parte cate 5 minute.
Se adauga rosiile, se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu capac si se lasa sa se gateasca la foc mediu, timp de 10 minute.
Apoi se adauga mozzarella, un pic de sare, piper si se stropeste cu suc de lime sau lamaie.
Se acopera cu capac si se lasa la foc mediu inca 3-4 minute.
Pofta buna!
Sursa foto: