Peste cu cartofi si rosii la cuptor

Nu stii ce sa mai pregatesti pentru cina? Incearca o reteta usoara si foarte hranitoare cu peste, cartofi si rosii. Se prepara rapid, este gustoasa si foarte satioasa.

 

Ingrediente

500 file de peste (tilapia, biban, pangasius, etc.)

1 kg de cartofi

350 g rosii

100 g cascaval

maioneza

sare si piper

 

Mod de preparare

Pestele se taie in bucati mai mici, se asezoneaza cu sare si piper, si se lasa deoparte timp de 15-20 minute.

Cartofii si rosiile se taie rondele.

Cascavalul se da pe razatoare.

 

 

Intr-un vas termorezistent se aranjeaza un strat de cartofi, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se pune un strat de peste, rosii si inca un strat de cartofi.

Se unge cu maioneza, se presara cu cascaval si se da la cuptor pentru apoximativ 40 de minute sau pana cartofii sunt gata. 

 

 

 

Pofta mare!