Peste copt in foietaj

Iti propunem un preparat inedit si foarte gustos - peste copt in foietaj.

 

Ingrediente

500 g (2 buc) peste (biban de mare, platica, pastrav)

500 g aluat foietaj

150 g ceapa

1 ou

seminte de susan

lamaie

sare si piper

 

Mod de preparare

Ceapa se taie lamele.  Intr-un bol mic se bate oul.

Aluatul de foietaj se desface, se intinde putin si se imparte in doua. 

 

 

 

Pe foaia de aluat se intinde un strat de ceapa si se aranjeaza pestele.

Se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu suc de lamaie si se inchide pachetul.

 

 

Pachetele obtinute se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut, se presara cu seminte de susan si se coc la temperatura de 180 de grade C, 40-45 de minute.

 

 

 

Pofta buna!