Paste cu pui si parmezan

O cina rapida cu paste, care te scapa si de resturile de friptura de pui de prin frigider.

 

Ingrediente

300 g paste linguini

resturi de friptura de pui

2-3 ciuperci

1 ceapa mica

4-5 rosii 

50 g parmezan

cimbru, busuioc

ulei, sare, piper

 

Mod de preparare

Fierbe aldente pastele in apa cu sare si pune-le la scurs.

 

Intre timp, caleste ceapa tocata fin in putin ulei, iar cand a devenit translucida adauga ciupercile taiate potrivit.

 

Cand si acestea sunt patrunse, adauga bucatile de friptura de pui si rosii tocate dupa preferinta.

 

Lasa pe foc cateva minute, da deoparte si potriveste gustul de cimbru, sare si piper proaspat macinat.

 

Adauga amestecul peste pastele scurse, rade deasupra parmezan si garniseste cu busuioc.

 

Serveste imediat.