Muschiulet de miel cu bacon la cuptor

Incearca sa prepari o friptura delicioasa din muschi de miel invelit in bacon.

 

Ingrediente 

1 kg muschi de miel

300g spanac

50g pesto de busuioc

50g rosii uscate tocate

200g bacon

sare si piper

 

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200oC. Unge o tava cu ulei.

Caleste spanacul cu putin ulei de masline, pana se inmoaie.

Pune spanacul in robotul de bucatarie, impreuna cu sosul pesto si rosiile uscate. Mixeaza totul pana obtii o pasta fina. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Inveleste muschiuletul de porc in pasta obtinuta, apoi in feliile de bacon.

Adauga friptura in tava si coace totul pana cand carnea este bine patrunsa, iar baconul este rumen.

Lasa friptura sa se racasca timp de 5-10 minute inainte de a-l taia.

Pofta buna!