Muschi de porc umplut cu cascaval si ananas

Muschiul de porc umplut cu cascaval si ananas se prepara destul de simplu, si este ideal atat pentru o cina in familie, cat si atunci cand organizezi o petrecere.

 

Ingrediente

600-700 g muschi de porc 

conserva de ananas

50 g de cascaval

1 ou

pesmet

sare si piper

ulei de floarea soarelui

 

Mod de preprare

Cascavalul se rade pe razatoare medie. Muschiul de porc se taie felii de 1,5-2 cm grosime. 

 

Pe o parte se face o incizie pentru a obtine un "buzunar", il umplem cu putin cascaval si cateva bucatele de ananas, apoi

 il inchidem cu o scobitoare.

 

Carnea se trece prin ou batut, asezonat cu sare si piper, si apoi prin pesmet. Se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei, pe ambele parti, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!