Mamaliga delicioasa cu parmezan si nuci de pin - gata in doar 15 minute

Aceasta reteta este gustoasa, cremoasa si foarte simplu de pregatit, implica doar cinci ingrediente si dureaza 15 minute pentru a o gati!

 

Ingrediente

2 linguri de nuci de pin

1 cana de faina de porumb

3 cesti de supa de legume

3-4 linguri de parmezan ras

ulei de trufe

 

Mod de preparare

Intr-o tigaie mica se prajesc nucile de pin, timp de 3-4 minute, pana se rumenesc. 

Pentru a face mamaliga, supa de legume se aduce pana la temperatura de fierbere.

Se adauga incet faina intr-un flux subtire si se amesteca continuu, pana devine de o consistenta cremoasa.

Se adauga parmezanul ras si se amesteca.

Mamaliga se scoate de pe foc si se toarna intr-un bol de servire. Se presara parmezan si nucile prajite, iar la final se stropeste cu cateva picaturi de ulei de trufe.

Savurati cu placere!