Mamaliga cu legume coapte si branza

O combinatie excelenta pentru toate gusturile!

 

 

Ingrediente

mamaliga
rosii
ardei verde
ardei iute
ceapa rosie sau ceapa verde
1 catel usturoi
ulei
sare si piper
patrunjel verde
branza de capra

 

Mod de preparare

Mamaliga preparata o turnam intr-o tava si o nivelam. Decupam bucati de mamaliga pe care le vom praji pe gratar.

 

 

Tot pe gratar vom praji pe rand rosiile si ardeiul verde. Tocam si amestecam intr-un castron rosiile coapte (le decojim usor), ceapa verde (sau rosie), ardei iute si patrunjelul tocate marunt, sare, piper si un strop de ulei. Branza de capra o taiem sau o rupem in cuburi grosolane.

 

 

In momentul in care mamaliga este parjita pe ambele parti o luam de pe gratar, o ungem cu un catel de usturoi, apoi punem salsa de legume copate si bucati de branza. Servim mamaliga cu salsa si branza imediat.