Frittata cu mascarpone si prosciutto in mini cupe

O reteta delicioasa pentru un brunch sau un pranz usor. Se prepara rapid si nu necesita multe ingrediente.

 

Ingrediente

4 oua 

2 linguri de branza mascarpone 

 1/4 lingurita sare 

un varf de cutit de piper 

3-4 felii de prosciutto, fasii 

1/4 ceasca branza rasa sau maruntita ( parmezan, mozzarella ) 

1 lingura patrunjel, tocat 

 

 

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.

Sase cupe pentru briose se ung cu ulei de masline.

Intr-un bol, se bat ouale cu mascarpone, sare si piper, pana obtinem un amestec omogen. Apoi, se amesteca cu branza rasa, prosciutto si patrunjel.

 

Amestecul obtinut se repartizeaza in cupe si

se da la cuptor pentru 20-25 minute, pana blatul s-a umflat si a capatat o culoare aurie.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Savurati cu placere!