Figarui cu piept de pui si legume

O reteta simpla de preparat si foarte gustoasa, care lasa loc imaginatiei fiecaruia in a combina legumele si culorile dupa bunul plac.

Ingrediente

1/2 piept de pui

8-10 rosii cherry

1 ardei

1 dovlecel

1 vanata

bete pentru frigarui

ulei de masline

sare, piper  

 

 

Mod de preparare

Betele de frigarui se pun in apa rece pentru 10 minute ( sa nu se arda sau sa ia foc in cazul in care le veti gati pe gratar).

 

 

Intre timp, pieptul de pui se taie cubulete, se condimenteaza cu sare, piper si se maseaza un pic :).

 

 

Se pregatesc legumele pentru frigarui: vanata se taie rondele sau cubulete,

 

 

la fel procedam si cu dovlecelul.

 

 

Ardeiul se taie patratele.

 

 

Marimea rondelelor sau cubuletelor nu trebuie sa depaseasca cu mult diametrul cubuletilor pieptului de pui.

Toate ingredientele se pun intr-un bol, se condimenteaza cu sare, piper si se stopesc cu ulei de masline. 

 

 

Pe fiecare frigarui se aranjeaza legumele si cubuletele de pui, alternandu-le dupa culori pentru un aspect mai placut.

 

 

Tigaia grill sau gratarul se incinge.

 

 

 Frigaruile se pun pe un gratar sau tigaie fierbinte si se pregatesc pe fiecare parte, pana sunt gata.

 

 

Savurati cu placere!