Fajitas de pui cu ardei si coriandru

Fajitas este o reteta mexicana cu piept de pui si se serveste pe foi de tortilla.

 

Ingrediente

1 ceapa mare 

1 ardei gras rosu mediu 

1 piept de pui, fara piele, dezosat 

mix de condimente 

2 linguri de ulei vegetal 

 

Pentru salsa

2 rosii medii, tocate marunt

1 ceapa, tocata marunt

mana de coriandru proaspat, tocat marunt

1 lingura de suc de otet de vin alb sau lamaie

sare si piper, dupa gust 

 

Mod de preparare

 

Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.

 

Un vas termorezistent se stropeste cu ulei.

 

Ceapa, ardeii si pieptul de pui se taie felii, se pun in tvas si se presara cu condimente. Se amesteca bine, ca sa se patrunda aromele.

 

Vasul se da la cuptor pentru 35-40 de minute, peste 15 minute ingredientele se amesteca. 

 

Cum se serveste 

Pe fiecare turta se pune o cantitate de pui si legume, smantana si salsa. 

 

Cum se prepara salsa 

Toate ingredientele pentru salsa se toaca foarte marunt, se stropesc cu suc de lamaie, se asezoneaza cu sare, piper si se amesteca. 

 

Savurati cu placere!