Chiftelute cu oua

Daca ti-au ramas oua fierte de la Pasti, nu le arunca, le poti folosi in diferite retete. Iata una!

 

Ingrediente

6 oua bine fierte

1 ou crud

400 g carne tocata amestec

1 ceapa medie

2 linguri pesmet

5-6 fire patrunjel

sare si piper

faina

ulei

 

Mod de preparare

 

Amesteca intr-un vas carnea cu ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, oul crud, pesmetul si condimenteaza bine cu sare si cu piper.

 

Decojeste ouale si imbraca-le in aluatul pentru chiftele. Da-le prin faina si prajeste-le in ulei incins.

 

Cand sunt bine rumenite, scoate-le pe un platou pe care ai asezat servete din hartie care sa absoarba surplusul de grasime.

 

Cand s-au mai racit, taie-le pe din doua si asaza-le pe o farfurie cu partea taiata in sus.

 

Pofta buna!