Cartofi la gratar cu ceapa verde

Cartofii la gratar cu ceapa verde sunt ideali pentru mesele cu multi invitati, ca garnitura la diverse preparate din carne. Au un gust savuros si cremos.

 

Ingrediente 

6 cartofi curatati

4 cepe verzi tocate

20 grame unt

sare si piper

 

Mod de preparare

Coace cartofii la cuptorul incins, timp de 10 minute. Lasa-i sa se raceasca si apoi taie-i in cuburi.

 

Asaza cartofii pe o folie de aluminiu. Deasupra presara ceapa verde tocata. Taie untul in cubulete si asaza peste ceapa. Asezoneaza cu sare si piper.

 

Impatureste folia de aluminiu si asaza pe gratarul incins. Lasa pe gratar timp de 20 - 30 de minute.

 

Cum se servesc cartofii la gratar cu ceapa verde

 

Cartofii la gratar cu ceapa verde se pot servi ca garnitura la diverse preparate din carne.

 

Pofta buna!