Cartofi copti cu tofu si rosii

Adesea ii folosim ca garnitura alaturi de preparate din carne sau peste si uitam ca ii putem transforma intr-un preparat extrem de delicios si de sine statator.

 

Ingrediente

2 cartofi

10 rosii cherry

1 bucata de tofu

2 linguri de ulei de masline

sare si piper

cimbru

 

Mod de preparare

Cartofii cu tot cu coaja se coc in cuptor.

 

Intr-o tigaie non-aderenta se incinge o lingura de masline, se adauga rosiile, sarea si piperul, se lasa cateva minute, pana se inmoaie si se prajesc putin.

 

Cartofii copti se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se adauga bucati de tofu, iar deasupra rosiile cherry.

 

Se stropesc cu ulei de masline si se mai pun in cuptor inca pentru 10 minute.

 

Cartofii copti umpluti cu branza si rosii se garnisesc cu cimbru proaspat.

 

Savurati cu placere!