Cartofi copti cu diferite toppinguri

Daca te-ai plictisit de piure sau cartofi prajiti, incearca o reteta noua de cartofi copti in cuptor cu diverse toppinguri

 

 

Ingrediente

Pentru 4 portii

6 cartofi 

6 felii de bacon

100g branza ( cheddar, feta sau parmezan )

1 capatana de broccoli, se taie in buchetele si se abureste

150 g de spanac proaspat, calit in ulei de masline cu usturoi 

2 cepe mari, taiate si gatite in ulei de masline la foc mic pentru 15 - 20 de minute, pana cand se caramelizeaza

smantana

unt 

ketchup 


 

Mod de preparare

 

Se preincalzeste cuptorul la 230 grade C.

 

Cartofii se pun in cuptor si se coc timp de 45- 60 de minute, in functie de dimensiunea cartofului.

 

Intre timp, se pregatesc toppingurile.

 

Cartofii se scot din cuptor, se taie in jumatate si se acopera cu branza.

 

Se pun in cuptor pentru inca 5 minute sa se topeasca branza, se scot din cuptor si se adauga baconul, legumele si ierburile preferate.

 

E simplu nu?

 

Savurati cu placere!