Carne cu legume la cuptor

O reteta perfecta pentru o cina in familie - gustos, satios si foarte usor de preparat.

 

Ingrediente

500 g file de porc 

500 g cartofi

300 g ciuperci proaspete 

200 g ceapa

sare si piper

 

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se taie lamele. Carnea se taie felii de aproximativ 1cm grosime, se acopera cu o punga de plastic si se bate cu ciocanul, pana obtineti o felie subtire de 3mm (  bateti carnea din centru spre exterior ). 

Cartofii se curata si se taie felii subtiri, iar ceapa se taie jumatati de inele.

 

 

Pe o folie de aluminiu se aranjeaza carnea batuta, se asezoneaza cu sare si piper, deasupra se pun ciupercile, ceapa si cartofii. 

Ingredientele se condimenteaza cu sare, piper si se infasoara in folie de aluminiu.

 

 

Carnea si legumele se coc in cuptor, la temperatura de 180 de grade C, timp de 1 ora.

 

Pofta buna!