Prajitura cu branza si visine

Pregateste o prajitura dulce acrisoara pentru un desert savuros, potrivita pentru orice ocazie.

 

Ingrediente

Pentru aluat

2 oua
100 g unt
100 g zahar 
2 lingurite praf de copt
300-350 g de faina

 

Pentru umplutura
500 g de branza (5-20%)
350 g visine
250 g smantana
100-120 g de zahar

 

Mod de preparare 

Cum se prepara aluatul:

 Se bate untul cu zaharul, se adauga ouale si se amesteca. Apoi, treptat se presara praful de copt si faina, si se framanta aluatul.

Intr-o forma de copt, unsa cu unt, se intinde uniform aluatul.

 

 

Cum se prepara umplutura:

Intr-un bol se combina branza de vaci cu smantana, se adauga zaharul si visinele. Toate ingredientele se amesteca. Umplutura obtinuta se toarna peste aluat si se netezeste.

Prajitura se coace timp de 30-35 de minute, la temperatura de 180 grade C.

 

 

Pofta buna!