Mousse delicios de maracuia

Mouss-ul de maracuia este un desert racoritor, delicios si foarte aromat.

 

Ingrediente

4 fisii de gelatina 
125ml de suc de maracuia
4 fructe de maracuia
1 cutie de lapte condensat 
300ml frisca 

 

Mod de preparare

 

Gelatina se pune intr-un bol mic cu apa rece, pana se inmoaie.

 

Sucul de maracuia si pulpa de la 2 fructe se pun intr-o tigaie mica la foc, sa se infierbinta. Tigaia se scoate de pe foc si se adauga gelatina scursa de apa, se amesteca bine pana se dizolva, apoi se toarna intr-un castron mare si se lasa sa se raceasca.

 

Odata ce amestecul s-a racit, se toarna laptele condensat si se amesteca foarte bine.

 

Crema se bate pana devine moale si puhava. Crema otinuta se aranjeaza in 6 boluri si se pune in frigider pentru cel putin 4-5 ore sau pe noapte.

 

Mousse-ul se serveste cu pulpa de maracuia de la celelalte 2 fructe ramase.

 

Savurati cu placere!