Inghetata racoritoare de pepene rosu

Este gata in cateva minute si te poti delecta cu ea in cele mai calduroase zile de vara.

Ingrediente 

2 cani pepene rosu, taiat cubulete (cu semintele indepartate)

2 cani iaurt grecesc

2 linguri miere

esenta de vanilie, dupa gust

Cum se prepara 

Intr-un blender sau intr-un robot de bucatarie adauga pepenele si iaurtul, si mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Continua sa mixezi, adauga mierea si vanilie dupa gust. Cand ai obtinut o compozitie spumoasa, toarna lichidul in casolete sau forme pentru inghetata si lasa-le la congelator peste noapte.

Daca ai o masina de inghetata, poti adauga compozitia in aceasta. Masina invarte compozitia pe parcurs ce o ingheata, si astfel, inghetata ta va iesi mult mai pufoasa.

Cum se serveste inghetata de pepene rosu

Serveste inghetata de pepene rosu ornata cu cipsuri de ciocolata, care sa dea impresia unor seminte.