Fursecuri cu visine, migdale si ciocolata

Fursecuri delicioase pentru cei dragi.

Ingrediente

3 oua

150 g unt

70-100 g zahar

300 g branza de vaci 5-9%

100 g ciocolata

200 g visine 

100 g migdale

2 lingurite praf de copt

200-250 g de faina

 

Mod de preparare

Pasul 1 Migdalele se maruntesc.

Pasul 2 Ciocolata se toaca marunt.

Pasul 3  Se amesteca untul si zaharul, pana la omogenizare.

Pasul 4 Se adauga ouale, apoi branza.

Pasul 5 Ingredientele se amesteca bine.

 

Pasul 6 In compozitia obtinuta se adauga visinele, ciocolata si migdalele.

Etapa 7 Apoi, se adauga praful de copt si faina, si se framanta aluatul.

Pasul 8 Tava se tapeteaza cu hartie de copt.

Pasul 9 Din aluatul obtinut se formeaza fursecuri. 

Pasul 10 Se aranjeaza pe tava si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, la temperatura de 180 de grade C. 

Savurati cu placere!