Fursecuri cu visine, migdale si ciocolata

Fursecuri delicioase pentru cei dragi.

Ingrediente

3 oua

150 g unt

70-100 g zahar

300 g branza de vaci 5-9%

100 g ciocolata

200 g visine 

100 g migdale

2 lingurite praf de copt

200-250 g de faina

 

Mod de preparare

Migdalele se maruntesc, ciocolata se toaca marunt.

 Se amesteca untul si zaharul, pana la omogenizare. Se adauga ouale, apoi branza, ingredientele se amesteca bine.

 

In compozitia obtinuta se adauga visinele, ciocolata si migdalele. Apoi, se adauga praful de copt si faina, si se framanta aluatul.

Tava se tapeteaza cu hartie de copt.

 Din aluatul obtinut se formeaza fursecuri. Se aranjeaza pe tava si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, la temperatura de 180 de grade C. 

Savurati cu placere!