Capsuni in ciocolata
Ingrediente
10 - 15 capsuni proaspete, se spala si se usuca
1/2 cana de fulgi de ciocolata
1/2 cana de alune prajite, fin tocate
1/2 cana de fistic prajit, fin tocat
Mod de preparare
Capsunile se spala si se usuca pe un prosop de hartie.
Fulgii de ciocolata se topesc la bain-marie, intr-un bol asezat deasupra unei cratite cu apa clocotita (fundul bolului nu trebuie sa atinga apa).
Ciocolata se amesteca continuu, pana se topeste, aproximativ 3-5 minute.
Fiecare capsuna se ia de codita si se scufunda in ciocolata, se roteste pentru a se imbraca cu ciocolata pe toate partile.
Partea acoperita de ciocolata se presara cu alune si fistic sau strusca de cocos.
apoi capsunile se asaza pe o farfurie sau tava acoperita cu hartie de copt.
Capsunile se lasa cateva minute la racit pana se intareste ciocolata.
Savurati cu placere!