Simplu si gustos! Cum sa gatesti somonul

Vrei sa simti aroma intensa a pestelui si nu pe cea a consimentelor, atunci cand il gatesti? Iata cum poti prepara somonul, fara a apela la multe ingrediente. Va fi mult mai gustos si este usor de preparat.

Ingrediente 

1 lingura pudra de usturoi

1 lingura busuioc uscat

1/2 lingurita sare

700g file de somon, taiat in patru bucati egale

2 linguri unt

4 felii de lamaie

Cum se prepara somonul

Amesteca usturoiul, busuiocul si sarea intr-un bol mic. Maseaza bucatile de peste foarte bine, cu amestecul obtinut.

Intr-o tigaie incapatoare, nonaderenta, pune untul la topit, la foc mediu. Adauga pestele si frige-l pe ambele parti pana devine auriu.

Cum se serveste somonul

Serveste somonul cu o feliie de lamaie desupra, alaturi de legume preparate la aburi sau o garnitura de orez.

Pofta buna!