Tartine de post cu avocado și ulei de cocos
Ingrediente
3/4 ceasca de nuci macadamia, macinate
1 catel de usturoi
coaja rasa de la o portocala
busuioc
1/2 lingurita de sare marina fina
piper
4 felii de paine graham
4 linguri de ulei virgin de cocos
2 avocado
4 fire de praz
ulei extravirgin de masline
Mod de preparare
Amesteca nucile macinate cu usturoiul, coaja de portocala, sarea si busuiocul intr-un bol mic. Prajeste painea pana cand este rumenita. Intinde cate o lingura de ulei de cocos pe fiecare felie de paine, cat inca este calda si adauga cate o lingura de avocado curatat si pasat. Imparte mixul cu nuci pe cele 4 felii de paine si adauga cateva rondele de praz. Pulverizeaza ulei de masline deasupra si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Cum se servesc
Poti servi tartinele cu avocado si ulei de cocos calde sau reci, alaturi de un pahar de suc natural de portocale sau de rodii.