Sandvisuri cu somon si crema de branza

Incearca un aperitiv deosebit, se prepara usor si cu putine ingrediente.

 

Ingrediente

16 felii de paine integrala

400g felii somon afumat, feliat

250g crema de branza

2 linguri frunze de marar, fin tocate

2 linguri arpagic, tocat marunt

 coaja de 1/2 de lamaie, rasa fin

1 lingurita suc de lamaie, proaspat stors

 

Mod de preparare

Intr-un bol se combina crema de branza, mararul, arpagicul, coaja de lamaie si 1 lingurita de suc de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena si pufoasa.

 

Fiecare felie de paine se unge cu amestecul obtinut, apoi se asaza cate o felie de somon, iar deasupra o alta felie unsa cu amestecul de crema de branza.

 

Cu ajutorul unui cutit se indeparteaza coaja de la paine, apoi fiecare sandvis se taie pe o lungime de trei degete.

 

Sandvisurile se servesc imediat.

 

Savurati cu placere!