Rulouri din ardei

Incearca un aperitiv aratos si foarte gustos.

 

Ingrediente

2 ardei grasi rosii

1 ardei gras galben

150 g ciuperci (din conserva)

1 legatura patrunjel

1 legatura marar

1 lingură cu otet

1 lingura cu ulei de masline

2 linguri cu mustar

2 linguri cu vin

1 lingurita cu zahar

sare, piper

 

Mod de preparare

 Pune ardeii in tava de cuptor vreo 30 de minute si intoarce-i din cand in cand. Scoate-i cand au aparut pete negre pe coaja. Curata-i si pune-i intr-un amestec de ulei, otet, sare si piper.

 

Intre timp, pregateste umplutura (toaca ciupercile, verdeturile proaspete si sareaza dupa gust) si sosul (amesteca pe foc intr-o tigaie vinul, mustarul si o lingurita cu zahar).

 

Pe fiecare felie de ardei, pune o lingura cu sos, apoi una de compozitie si ruleaza. Prinde cu o scobitoare-ornament.

 

Pofta buna!