Rulouri din ardei
Ingrediente
2 ardei grași roșii
1 ardei gras galben
150 g ciuperci (din conservă)
1 legatură pătrunjel
1 legatură mărar
1 lingură cu oteț
1 lingură cu ulei de măsline
2 linguri cu muștar
2 linguri cu vin
1 linguriță cu zahar
sare, piper
Mod de preparare
Pune ardeii în tavă de cuptor vreo 30 de minute și întoarce-i din când în când. Scoate-i când au aparut pete negre pe coajă. Curăță-i și pune-i într-un amestec de ulei, oțet, sare și piper.
Între timp, pregătește umplutura (toacă ciupercile, verdețurile proaspete și sărează după gust) și sosul (amestecă pe foc într-o tigaie vinul, muștarul și o linguriță cu zahăr).
Pe fiecare felie de ardei, pune o lingură cu sos, apoi una de compoziție și rulează. Prinde cu o scobitoare-ornament.
Poftă bună!