Rulouri de vita cu ardei

O gustare extrem de simplu de preparat si absolut delicioasa.

Ingrediente

700 g carne de vita

1 lingurita de oregano uscat

sare si piper proaspat macinat

2 linguri ulei de masline extra-virgin

2 ardei grasi, taiati felii

parmezan, razuit

 

Mod de preparare

Carne se taie fasii cat mai subtiri si de aproximativ 2 cm latime, se asezoneaza cu oregano, sare si piper.

Intr-o tigaie mare, pe foc mediu, se incalzeste uleiul de masline, se pun fasiile de carne si se prepara aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Cand carnea este gata, se scoate din tigaie si se

adauga la calit feliile de ardei. Se condimenteaza cu sare si piper si se gatesc, amestecandu-se adesea, pana cand se lasa usor, aproximativ 4 minute.

 Fiecare bucata de friptura se presara cu branza, deasupra se pun cateva felii de ardei si se rasuceste intr-un rulou, se fixeaza cu un betisor pentru frigarui.

Savurati cu placere!