Rulouri de vinete cu branza aromata

Rapide, gustoase, minunate pentru mesele de sarbatoare.

 

Ingrediente

1 vanata potrivita

200 g crema de branza

200 g branza de capra

1 legatura busuioc

50 g muguri de pin

500 g rosii coapte

1 catel de usturoi

ulei de masline

sare si piper

 

Mod de preparare

Taie fasii subtiri vanata, unge-le cu ulei si rumeneste-le pe gratarul incins.

 

Taie felii jumatate din branz de capra, iar pe restul sfaram-o cu o fruculita si incorporeaz-o in crema de branza.

 

Taie marunt busuiocul si adauga-l in crema de branza, adauga sare si piper dupa gust. Daca amestecul de branza este prea solid, toarna treptat smantana, cat sa obtii un amestec potrivit de moale, dar care sa nu curga.

 

Incinge intr-o tigaie o lingura cu ulei impreuna cu usturoiul, apoi adauga rosiile date pe razatoare. lasa sa dea cateva clocote, pana sosul ajunge la consistenta dorita.

 

Pune cate o lingura cu branza pe fiecare felie de vanata, ruleaza si asaza pe un platou. Pune deasupra cate o lingura cu sos de rosii, felii de branza de capra si muguri de pin trasi in tigaie.

 

Pofta mare!